• Compleet interieur ontwerp & realisatie

  Cruquius eiland - Amsterdam

   

  Momenteel werken wij aan een viertal projecten op Cruquius-eiland. We hebben ontwerpen gemaakt voor diverse een casco appartementen van verschillend formaat en indeling. We ontwerpen voor deze projecten o.a. keukens op maat, badkamers, woonkamer oplossingen, verlichtingsplannen, walk-in closets, home offices, master bedrooms en kinderkamers. Van concept tot realisatie, incl. bouwmanagement, aansturing vaklieden en specialisten, creative directie incl. complete eindstyling. Alle vier prachtige projecten, met veel creatieve vrijheid. Wordt gaaf!

  Totale make-over + ontwerp maatwerk herenhuis

  Op dit moment werken wij aan de realisatie van een complete make-over van de woonverdieping van een statig herenhuis in Voorburg. Daarbij pakken wij de woonkamer en woon- en eetkamer grondig aan met een nieuw meubelplan, kleurenpalet, verlichtingsplan, raamdecoratie en maatwerkoplossingen. Work in progress; het wordt heel bijzonder!

  Compleet interieur ontwerp & realisatie

  Revaleiland - Houthavens Amsterdam

   

  Net voor Corona hebben wij een penthouse appartement van 142m2 in het nieuwe Houthavens gebied opgeleverd. We hebben voor dit project de keuken op maat ontworpen en twee badkamers. Alsmede een walk-in closet. Van concept tot realisatie, incl. aansturing vaklieden en specialisten plus complete eindstyling en verlichting. Fantastisch project. Foto's laten we graag zien tijdens een kennismakingsgesprek.

   

  Compleet interieur advies, ontwerp & styling.

  Appartement Pontsteiger Amsterdam.

   

  Na oplevering van het semi-casco appartement hebben wij de maanden erna intensief aan de inrichting van deze woning van ruim 100 m2 gewerkt en geheel turnkey naar smaak klant. Een droomproject. Foto's laten we graag zien tijdens een kennismakingsgesprek.

  Jaren 30 appartement

  In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid, hebben wij een ruim 4-kamer appartement uit begin jaren 30 een fijne make-over gegeven. Het appartement is in opdracht van de klant geschikt gemaakt voor verhuur aan expats. Daarbij was renovatie van de oude keuken een must en hebben we een frisse nieuwe keuken ontworpen.

   

  Starters woning

  Amsterdam Centrum

   

  Inrichting van 3-laags appartement voor twee starters in een oud grachtenpand uit 1642 op de wallen. Het is er laag, schots en scheef, maar heel charmant. Wij verzorgden binnen twee weken(!) een complete (basis) inrichting, met een klein budget. Het resultaat is groots.

   

  Ontwerp en restyling vergader- ruimtes in stadsvilla.

  Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg heeft ons gevraagd om een vergaderkamer en een multifunctionele ruimte te restylen ten behoeve van de verhuur. De ruimtes bevinden zich in een oude stadsvilla uit 1873 die ooit in opdracht is gebouwd door een textielfabrikant. De akoestische problemen hebben we ook gelijk verholpen door slimme oplossingen te bedenken.

  (foto: Kim Pattiruhu)

  Ontwerp, kleine renovatie, styling en projectmanagement

  split level appartement

  Herinrichting, kleine renovatie en styling van een split level appartement in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt.

  In samenwerking met aannemer, vloeren leverancier en schilderbedrijf de gehele klus begeleid van A tot Z.

  Deze woning werd in zijn geheel gemeubileerd en gestoffeerd binnen enkele dagen na oplevering gelijk verhuurd.

  Totale restyling + ontwerp maatwerk

  Eengezinswoning, Amsterdam Nieuw-Sloten

   

  Totale make-over van de begane grond, bestaande uit keuken, lounge/woonkamer met open haard, werkhoek en tv- en relaxruimte. Wij ontwierpen ook de nieuwe wandkast. Door middel van slimme verlichting, kleur- en materiaalgebruik hebben we van een zeer donkere verdieping een lichte ruimte weten te maken.

  Fotostyling & art-direction

  Allon Dery Haute furniture.

   

  Naast het bedenken van concepten voor interieurs, helpen we ook graag met de art-direction & styling van interior design producten. Zoals deze hairpin meubels.

  Renovatie gehele woning

  Jaren 30 woning in de Amsterdamse Jordaan.

   

  Deze mooie oude woning was toe aan een flinke renovatie. We werden gevraagd voor een totaal concept en projectmanagement voor de volledige verbouwing.

   

 • Onze aanpak

  Greenberg+Oaktree heeft een scherp oog voor wat trendy én tijdloos, luxe én betaalbaar, nieuw én duurzaam is. Waar jij van houdt, of juist niet, is ons belangrijkste uitgangspunt. Bereid je voor op een fijne reis naar verrassende, nieuwe comfort zones. Dit leidt altijd tot unieke ideeën en ontwerpen waarin jij of je ruimte centraal staat.

   

  Daarnaast kunnen onze partner teams -indien gewenst- je bij de realisatie/uitvoering van onze plannen helpen.

  Van A tot Z. Met oog voor detail. Onder onze creatieve directie. Zo kunnen onze teams o.a. (af)bouwmanagement of projectmanagement verzorgen en begeleiding van leveranciers en vaklui uit handen nemen. Of je laat onze styling team een complete shoppinglist samenstellen. We hebben een fijn netwerk en werken dan ook met een vaste pool van goede, ervaren mensen, die net als wij oog hebben voor detail en de kwaliteit leveren die wij belangrijk vinden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen zelf de realisatie te verzorgen. Alles is mogelijk.

 • Wat kost een interieur ontwerp?

  Dat is natuurlijk een lastige vraag. Want elke interieur vraag is uniek. En de mogelijkheden zijn legio. We luisteren graag naar je wensen en brengen de kosten graag voor je in kaart.

  Wat kost 't?

  Altijd duidelijke afspraken. Passende plannen en unieke interieurconcepten voor een goede prijs.

   

  Elke opdracht staat op zich zelf. Is uniek. Daarom zullen wij altijd op basis van de wens(en) een kostenvoorstel op maat maken. Marktconform. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze werkwijze is transparant. Je betaalt ons alleen voor onze tijd.

   

  Intakegesprekken doen wij altijd met z'n 2-en. Maar je betaalt ons dan niet dubbel. We vinden het belangrijker dat wij -als design duo- de wensen van de klant persoonlijk aanhoren. Ook vinden we een klik met klant en project ook heel erg belangrijk.

   

  Verder willen we vrij zijn in het bedenken, het zoeken naar en vinden van dat wat het best past, zonder ons te laten verleiden door interessante inkoopmarges en prijsafspraken van leveranciers. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Iedere deal die waar dan ook wordt gesloten is altijd in jouw voordeel.

   

  Omdat we regelmatig de vraag krijgen "Wat kost 't?', sturen we je graag onze indicatieve tarievenlijst toe. Hierin staan o.a. starttarieven en aanvullende diensten. Klik hier om deze aan te vragen via een email berichtje of neem gerust telefonisch contact met ons op als je meer informatie wenst over onze mogelijkheden.

   

  Zakelijke klanten kunnen ook het beste even contact met ons opnemen voor offerte op maat.

 • Wat zeggen klanten over ons?

  Hieronder kun je een aantal reviews van onze klanten lezen.

  Welmoed - Amsterdam, Nederland
  "Daniella en Elish hebben mij enorm goed geholpen bij het restylen van mijn appartement. Ze hebben mijn smaak goed aangevoeld en daar nog veel stijl aan toegevoegd. En ze hebben mij heeeeeel veel werk uit handen genomen. Super blij met het resultaat!"

  Daicka & Jarno - Den Haag, Nederland
  "Wij zijn enorm tevreden met het interieur concept wat voor ons is gemaakt voor de renovatie van ons huidige huis. Wij dachten dat onze smaken niet goed matchen. Daniella & Elish hebben laten zien hoe we dat konden doen. Veel advies gekregen over materiaal keuzes, kleurgebruik en lichtplan. Zij geven je de steun om af en toe wat dapperdere keuzes te maken dan je zelf zou doen, maar elke keer was het resultaat vele malen beter dan verwacht. Zij zijn echte professionals en vakvrouwen."

  Mark - Amsterdam, Nederland

  "Daniella en Elish hebben mijn appartement ingericht. Na een intake hebben ze mijn voorkeuren, wensen en smaak omgezet in een design, de meubels besteld en geheel ingericht. Een super smaakvolle, moderne en tof ingericht appartement waarbij aan alles is gedacht. Iedere gast of bezoeker is onder de indruk. En het belangrijkste is: het voelt als mijn thuis! Dankjewel, Daniella en Elish!"

  Wouter & Rianne - Amsterdam, Nederland

  "Daniella en Elish hebben de make-over van onze grote L-vormige woonkamer begeleid. Vanaf het begin af aan was dit een hele fijne ervaring. Gelijk bij het intake gesprek kregen wij een goed gevoel over hun aanpak. Uit het plan van aanpak bleek dat ze heel goed geluisterd hadden en dat ze snapten wat wij voor ogen hadden. Vervolgens hebben ze voor ons een meubel- en een lichtplan gemaakt en verwerkt in een mooie presentatie. Van daaruit hebben we overleg gehad over de opties en mogelijkheden en zijn we tot een definitief plan gekomen. Ook hebben zij ons geholpen aan vakbekwame en betrouwbare werklieden (schilders, meubelmaker, tegelzetter) die onze woonkamer make-over gerealiseerd hebben.
  Het eindresultaat is dat al onze wensen zijn vervuld en soms met oplossingen die we zelf nooit hadden bedacht, maar verrassend goed uitgepakt hebben. Ook hebben zij ons heel goed geadviseerd bij de keuze van meubels en verlichting.
  Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan maar de bottom line is dat Greenberg+Oaktree een dikke aanrader is voor iedereen die wat anders wil en daarbij geadviseerd, ontzorgd en verrast wil worden."

  Caroline & Paul - Amsterdam, Nederland

  “We moeten echt de huiskamer laten schilderen”, aldus Paul die vond dat de boel opgeknapt moest worden!. Maar in welke kleurencombinatie dan? Daar kwam geen antwoord op..... ondertussen hadden we wel bij 3 schilders een offerte opgevraagd met de gedachte: dan kiezen we een schilder en dan moeten we ook de kleuren hebben gekozen. We zijn zelf niet zo handig met een hele woonkamer schilderen en we willen onze tijd graag anders besteden!
  Helaas, de tijd tikte verder en we waren er niet uit qua kleuren. Dus reden we een jaar later op een regenachtige grijze ochtend naar de bouwmarkt om daar wat kleurstalen op te halen. Maar eenmaal thuis gekomen en de kleurstalen tegen de wanden en op de bovenkant van de schilderijen te hebben neergezet, kwamen we er nog niet uit. Zucht.
  Na een verf App en een afspraak met een kleurenadviseur kwamen we uiteindelijk, via Google, bij de dames Greenberg+Oaktree terecht. Een afspraak was vlot gemaakt en daar stapten de dames glimlachend binnen met tassen vol kleurstalen. Na twee uur praten stapten de dames de deur uit met alle kleurstalen en een opdracht voor een compleet interieur advies voor de open keuken en woonkamer. Want eigenlijk wilde Caroline al heel lang iets anders met de keuken, een vloerkleed, een andere tafellamp en een nieuwe salontafel! Oh ja, en het plafond laten stuken. “Komen er potverdorie twee dames voor een uurtje kleuradvies, zit ik nu midden in de complete verbouwing van de woonkamer”, vertelde Paul tijdens de lunch op zijn werk.

  De ‘verbouwing’ bestond uit stuken, schilderen en de keuken laten betegelen. Alles prachtig in een goed uitgewerkt plan met een bijbehorend moodboard gepresenteerd. Dat vonden wij vooral heel handig, want het gaf ons de houvast waar we naar op zoek waren.

  Waar we vooral heel erg blij mee zijn is dat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Op ons gezin, op onze wensen en met de meubels die we al hadden staan. De kleuren van de muren, de raamdecoratie, de nieuwe inrichting en indeling ; alles in balans past daardoor goed bij elkaar. Daar waren we zelf ‘never nooit’ op gekomen, of we hadden het qua kleurkeuze/ combinaties niet aangedurfd.

  Dus iedere dag heel erg ontzettend blij met het resultaat!

  Maarten - Parijs, Frankrijk

  “Dus, je verhuist van Amsterdam naar Parijs voor een nieuwe baan. Je hebt ongeveer 5 dagen om alles te regelen, van een bankrekening openen tot verzekeringen omzetten, de hele bureaucratische rompslomp. Van een leeg appartement naar een stijlvol ingericht huis in 3 dagen? Vlieg gewoon Greenberg+Oaktree in en zij doen het. Eclectische items van online vintage winkels, design outlets (jazeker, in Parijs en ze weten er nog geweldige dealtjes te sluiten ook, zelfs met de Fransen), wat gebruikelijke IKEA items, alles bij elkaar hebben zij een organische visie op stijl. Zes maanden na mijn verhuizing merkte een collega op: “Wauw, ik geloof gewoon niet dat je na al helemaal bent ingericht”. Wist zij veel dat het maar drie dagen had gekost. Noem me lui, maar ik kan niets bedenken dat nog maar enige aandacht behoefde, nadat zij het pand weer verlaten hadden. Daan en Eel…you rock!”

  Petra - Amsterdam, Nederland

  Het begon allemaal, met het idee dat ik wel toe was aan een andere kleur op de muur van mijn open keuken. Dit heeft uiteindelijk tot een prachtige make-over geleid. Met de professionele aanpak en hulp van Daniella en Elish, ziet de keuken er werkelijk fantastisch uit, vooral het gegalvaniseerd staal om de bestaande kastdeurtjes is een topper, lekker stoer. Ik kon de dames altijd bellen als ik voor bepaalde keuzes kwam te staan; zo’n persoonlijke benadering zie je niet zo vaak meer. Het team is niet compleet, als ik niet ook interieurbouwer Cosmas Weeber noem. Hij heeft alles zo mooi afgewerkt, en dat in een schots en scheef huis midden in het centrum van Amsterdam.

  Katja & Oscar - Amsterdam, Nederland

  Brilliant interior design ideas - combining old and new, design and mainstream. And a light plan at last! Luxurious living doesn't need a huge investment - just some attention and TLC from the ladies of Greenberg+Oaktree will do the magic!

 • Blog

  Gedachten, bevindingen en overpeinzingen.

  Eerder schreven wij dit artikel voor Home & Garden. Omdat het nog steeds een actueel onderwerp is, kun je onze visie op vegan interieurs hieronder nog eens nalezen. Steeds meer mensen staat het eten van vlees, vis en andere dierlijke producten tegen. De één kiest voor een vegetarische leefstijl...
  September 13, 2019 · interior design,Interieur styling,Interieuradvies
  Deze week dook de term ineens op in de media: verthuizen. De betekenis is voor ons niet nieuw, maar voor anderen misschien wel. Wat houdt dat verthuizen dan in? De term wordt gebruikt voor het compleet herinrichten en vaak ook verbouwen van een interieur, zodat een bijna nieuwe woning ontstaat....
  February 19, 2019 · Interieuradvies,echtscheiding,Interieur styling,inrichten huis
  Wanneer een echtscheiding juridische gevolgen heeft, kom je automatisch bij een advocaat en/of mediator terecht. Er moeten afspraken gemaakt, boedels verdeeld en besluiten over de toekomstige huisvesting genomen worden . Want je woonde samen. In dat huis. Met elkaar. Met of zonder kinderen,...
  More Posts
 • Ons Pinterest board

 • Contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Jij + wij = subliem.

   

  Let op: in verband met de vele aanvragen en onze lopende projecten, kunnen wij pas vanaf december 2021 weer intake gesprekken inplannen en offerte aanvragen behandelen. Dank voor je begrip.

  Blankenstraat 254
  1018 SJ Amsterdam
  Onze studio is te bezoeken op afspraak.
  +31 6 40026824 of +31 6 55372183
All Posts
×